Wie zijn wij?

Pevaro is een opleidings- en adviesorganisatie, met een door ruime arbeidservaring onderbouwde basis. Het is een organisatie die kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan. Onze specialisaties zijn met name veiligheid, transport, arbo en logistiek. Hierbij willen wij onze expertises en vaardigheden zoveel mogelijk overdragen en integreren in de organisatie van de opdrachtgevers.

 

Zowel procesmatig als ondersteunend bij de invulling van opleidingen van veiligheidstrainingen (bijvoorbeeld certificaat vorkheftruck) tot academische opleidingen logistiek, zoals European Master of Logistics.

 

Vanuit onze intenties werken wij aan de doelen zoals die door de opdrachtgever geformuleerd zijn. Onze kracht ligt derhalve in maatwerk opleidingen en adviezen, niet standaard, maar luisteren naar de behoefte van de cliƫnt en zorgen dat daar een invulling aan gegeven wordt.

 

Om effectief te kunnen blijven reageren op veranderende omstandigheden dienen tijdig de benodigde kennis, expertise en vaardigheden ontwikkeld te worden bij het personeel. Dit kan met name bereikt worden door middel van opleidingen die ertoe bijdragen dat medewerkers over de meest actuele vaardigheden en kennis beschikken die in het kader van organisatiedoelen nodig zijn. Een goed opleidingsbeleid kan ervoor zorgen dat het beoogde resultaat bereikt wordt. Het voordeel wordt met name gehaald uit standaardisatie van kennis.

 

Onze trainingen betreffen doelgerichte en kortdurende opleidingen. Vaak zijn ze bedoeld voor een specifieke functie of een bepaalde vaardigheid. Er bestaan standaard trainingen met een open inschrijving, of opleidingen die heel specifiek voor een bepaalde groep werknemers zijn bestemd. De trainingen zijn actief en vragen een grote inzet van deelnemers en trainers.

 

Pevaro opleidingen en adviezen is een veelzijdige partner voor opleidingen, trainingen en adviezen op maat en helpt u het gewenste resultaat voor uw organisatie te halen. Met de door uw geformuleerde opleidingsdoelen als uitgangspunt.